- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
default.
őstag
Sziasztok.
Csak annyit szeretnék mondani mindenkinek, hogy Simi87-től inkább ne vegyetek semmit, legalábbis adásvételi, garancia, vagy bármilyen írásos egyezség nélkül. Tudom, hogy népszerű itt a ph-n, és én leszek a hülye gyökér, mert eddig mindenki tökéletesen elégedett volt vele, és tízezer piros pontja van.. engem viszont átvert.
Emailre, pm-re, sms-re nem válaszolt, a számomat pedig valószínű letiltotta, mert egy csöngés után foglaltat hallok minden alkalommal, mikor hívom.Csak ennyi, hátha valakinek hasznos tipp.
Üdv.
def.
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Corsair vengeance RGB 2x8 GB 3200Mhz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest