- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows CE fórum
- iPhone topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- A Motorola is Air mobillal készül
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Így néz ki a Honor Watch 5 Pro
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilard28
aktív tag
a biztonsági őröknek nincs több jogkörük mint egy magánszemélynek.
de egy sima kisbolt eladója is visszatarthat, pedig ott nincs kifüggesztve semmilyen szabályzat.
és igen visszatarthatsz engem, ha a pénztárcád eltűnése előtt éppen a seggednél matattam, ezért alapos okkal feltételezed, hogy én loptam el. Persze kiderülhet, hogy csak buzi vagyok, és így udvaroltam, de téged akkor sem vesznek elő személyi szabadság megsértésért. De engem már igen, ha megrugdoslak téged, ha egyértelműen hívtad már a rendőröket.mindenki eldöntheti, hogy egy csaló webshop alvállalkozóját visszatartja-e, vagy lesz olyan balek hogy még integet is neki, amikor a kicsalt pénzével eltűnik.
egy valódi futárcég becsületes alkalmazottja pont hogy megvárná ilyenkor a rendőrséget. ha el akar menekülni, az is csak a bűnösségét támasztja alá.
és te belelátsz a jövőbe, hogy a csomagot átadó személy egy független cég alkalmazottja és nem a csaló bűntársa? igazolta magát bármivel is? NEM, vagyis joggal feltételezheted hogy bűntárs. Ugyanúgy ha egy parkolóban veszel egy rézgyűrűt, majd fél perc múlva veszed észre a csalást, az eladót utólérve visszatarthatod.
nehogy már a csalókat kezdjük el védeni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- TP-LINK routerek
- PlayStation 5
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Építő/felújító topik
- E-book olvasók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- EVGA Geforce RTX 3070 Ti FTW3 Ultra Gaming
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest