Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lui82
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, egy kérdés formàjàban.Vettemegy samsung s2(53k érték) mobilt, hasznàltam egy ideig, majd eladtam én is, mert kaptam egy céges telefont. Kis időre rà kiderült, hogy lopott, megkerestek a nyomozók,jegyzőkönyvet vettek fel(honnan vettem,kinek adtam el..)Màr attól a sràctól jöttek,akitől vettem (de ő se tudta,hogy lopott ,telefonokat csereberél) na már most akinek én eladtam, attól elvették a rendőrök a telefont, és engem be akar pereleni. A kérdés, hogy enegem beperel, nekem ki is kell akkor fizetnem? Én meg pereljem akitől vettem? és így tovább? Vagy hogyan működik ez? Mert megkerestem akitől én vettem,hogy ha úgy alakul fizetne-e, de kijelentette hogy ő sem tehet róla ezért biztos hogy nem fizetne.Hogyan működik ez az egész? Esetleges vàlaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 500gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Dell Inspiron 15 5502 i5-1135G7 /8gb ddr4 3200mhz/ 256gb ssd/ 87%-os akku / töltő
- Linksys Atlas 6 / Hydra / Hydra Pro Wi-Fi 6 Mesh routerek (új, bontatlan, garancia)
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest