Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Gyorsan tölt és lassan merül a Honor hosszútávfutója
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lui82
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, egy kérdés formàjàban.Vettemegy samsung s2(53k érték) mobilt, hasznàltam egy ideig, majd eladtam én is, mert kaptam egy céges telefont. Kis időre rà kiderült, hogy lopott, megkerestek a nyomozók,jegyzőkönyvet vettek fel(honnan vettem,kinek adtam el..)Màr attól a sràctól jöttek,akitől vettem (de ő se tudta,hogy lopott ,telefonokat csereberél) na már most akinek én eladtam, attól elvették a rendőrök a telefont, és engem be akar pereleni. A kérdés, hogy enegem beperel, nekem ki is kell akkor fizetnem? Én meg pereljem akitől vettem? és így tovább? Vagy hogyan működik ez? Mert megkerestem akitől én vettem,hogy ha úgy alakul fizetne-e, de kijelentette hogy ő sem tehet róla ezért biztos hogy nem fizetne.Hogyan működik ez az egész? Esetleges vàlaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest