Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubica
újonc
Petyametyo, nyilván nem egy multifunkcionális, százezreket érő tv-re pályáztam 60ezerért. Egy használt, 80 cm-es lcd tv-ről volt szó, amelynek a bolti ára 85ezer körül mozog.
Raziel, már elég sokat vásároltam internetről , negatív tapasztalat nélkül ahhoz, hogy bedőljek egy ilyen trükknek. Sajnos ez iránt nem volt bennem félsz, valamint nem az első eset volt, hogy előleget kérnek.
Cerebellum, a pénzt nem én utaltam, valamint az eladóval sem én beszéltem, hanem a párom, aki velem ellenkező nemű, azaz férfi. De a válaszodat és a nemem iránti tiszteletedet köszönöm!
Tegnap bukkantam erre a honlapra, dem értem mi értelme ennek az oldalnak, ha a legtöbben csak leszólni tudjátok a pórul jártakat, segíteni és tanácsot adni nekik nem. Tisztelet a kivételnek!
Minden jót!

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi