Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHROMED7
tag
válasz
#64791808 #835 üzenetére
Sziasztok!
Jogi segítség kellene, csalással kapcsolatban.
Apród.hu-n akartam telefont venni, egy magát kereskedőként megadó személytől.A telefon árának felét előre kérte postai csekken utalva (névre, címre), a másik felét a másnapi futárral történő kiszállításkor kellett volna fizetni. Az előleg 30 ezer frint volt, szóval elvileg már nem szabálysértési kategória.
Természetesen a telefon sosem érkezett meg, azóta a "kereskedő" nem elérhető, kinyomja a telefont.
Mivel postán személyesen kell átvenni a pénzt, ezért gondolom hogy ott megvan az, ki vette fel...ezt a rendőrség is be tudja kérni.
A feladóvevény természetesen megvan nálam...Hogy kell indítani ilyenkor a rendőrségi feljelentést? Mi egyéb kell hozzá?
pls Priviben is, mert azt hamarabb észreveszemÜdv!
PS: tudom, hülye voltam, de gondoltam a postai utalás nem anonim, hiszen nevet, címet adott meg...így csak nem kockáztatja azt, hogy átver....tévedtem
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Proxmox VE
- Windows 10
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest