Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
citroen
újonc
Sziasztok.Tavaly átadtam hitellel terhelt autómat üzembe tartóival banki engedéllyel minden rendben volt ez évig de idén nem fizették a törlesztő részletet.A bank felmondta a szerződést velem.Vissza szeretném kapni az autót,voltam a rendőrségen ott azt mondták nem történt büncselekmény a bíróság sem foglalkozik az üggyel mert 1000000 forint alatti értékű a dolog az üzembe tartót már többször felszólitottam de nem reagál.Nem tudom hova forduljak,hogy vissza szerezem az autót.(ha még meg van).üdv Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi