- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabeunit
tag
Sziasztok, segítségeteket kérem, lehetséges áldozata vagyok egy átverésnek.
A történetem úgy kezdődik , hogy venni akartam egy nokia Lumia620-as telefont, találtam is egyet az aprod.hu honlapon ami olcsó volt és vállalták a függetlenítését. A készülék 43000Ft-ba került előre utaltam a pénzt (már előre bánom).Felajánlotta, hogy személyesen is átvehetem csak az a baj, hogy majdnem 400Km-re lakunk egymástól tehát maradt az utalás és a szállítás.
Csütörtökön utaltam arra az Otp-s számlára és névre amit ő adott meg, csütörtökön miután elküldtem neki képben az igazoló szelvényt, hogy befizettem azt írta, hogy pénteken küldi reggel 9-kor.
Utána még volt pár kérdésem amire vállaszolt, de azóta nem hallottam felőle semmit sem. Nem képes vissza írni és a csomag honlétéről vagy egyáltalán létéről sem tudok semmit sem.
Van még csomó hirdetése fent az aprod.hu-n.
Tehát a kérdésem az lenne,hogy ha átvertek (remélem nem így van és csak 1 kis gubanc történt) akkor tehetek valamit az ügyben annak fényében hogy tudom a számlaszámát, levan mentve a beszélgetés, és megvan az igazoló papír a befizetésről?
Válaszotokat előre is köszönöm, és nagyon remélem hogy nem kell ilyen útra terelni az ügyet.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 5470 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- HP A8-as Radeon VGA kártyás notebook leárazás!!! AkciÓÓ!
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest