-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gooffancs
tag
Sziasztok!
Magánszemélytől vásároltam az interneten, postázási költséget előre utaltam, de áru nem jött még meg, az állítólagos feladás után beszéltem vele. Telefonszám, név, bankszámlaszám nincs az ismert csalók között, de a telefont nem veszi fel, így még nem tudtam beszélni vele, hogy miért nem érkezett meg. Várok még pár napot, illetve próbálom elérni...
A kérdésem: Érdemes ilyen kisebb összeggel is vesződni (5000 Ft)? Ilyen összegű átverésnél is hasonló a folyamat, mint nagyobb összegűnél?Előre is köszönöm a segítéseget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows Insider Program
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest