- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Íme az új Android Auto!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dabug888
újonc
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni.
Egy vásárlásnál egy felhasználóval privátban leveleztem, és egy elfogadható minimális összeget fizettem (posta költség) a termékét előre, viszont ma jönne meg elméletben és érdekelne, hogy közben kitiltva került a felhasználó nevére hirdetésre. Ez miért történthetett? Esetleg óvakodjak a csomag átvételétől, nehogy egy nehéz halom újságpapírért fizessek utánvételi díjat, vagy lehet meg sem fog érkezni?Az eladó neve: eladomm
Az előleg nem tétel, azért nem jelenteném fel ha csaló, mert máshol volt szerencsém nagyobb összeget bukni és épp egy éve a világon semmit nem csináltak a rendőrök, pedig adtam nevet, címet, számlaszámot, fényképet, mindent.
Nagyon örülnék egy gyors válasznak, mert ha nagyon átverős a szaga, akkor ha jön is csomag, inkább nem veszem át.
Egyáltalán van rá mód, hogy kiderítsem a pénzem elbukása nélkül, hogy az van-e a csomagban, mert ha nem, akkor hiába a ne utaljunk előre felhívás, mert mondjuk felad 1500 Ft -ért valamit amiről azt hiszem benne van és fizetek még 10 E Ft-okat hogy kiderüljön az átverés, és ugyanúgy megkapja a pénzt?
Köszönöm
Üdv. Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro, fekete, 256GB
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest