Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ati_86

újonc

Sziasztok!

Elöször had fejtsem ki ha megtisztelnétek a segitségetekkel, mert nem ide illö téma, nem Prohardwer-es.

Én 4 hónapja regisztráltam az SMSGlobal.hu oldalán, regisztrációkor nem sok mindent kérdezett a kérdöiv, de mint magánszeméy regisztráltam. Itt szögezném le, hogy az oldalon nem volt feltüntetve, sem az ÁSZF-ben a kifizetés idópontja és mekkora összegtöl fizetnek ki, illetve az sem volt feltüntetve hogy a válasz SMS-ért nekem kell fizetnem. Nos immár telt az idö elöször 15 ezer FT-nál kértem a kifizetést a második hónapban, akkor mondták hogy csak 20 ezer forint felett van kifizetés, és csak 20.-át követöen fizetnek ki. Akkor jöttem hogy ez az oldalon nincs feltüntetve illetve szóbeli, sem más szerzödés kötés nem volt, illetve kis betüs rész sem, ahol ezt irták volna. Nos eljutottunk idén 20.á-ig. Az egyenlegem 21.157 FT volt, bár érdekes volt mikor a "nagy webadminban" az összegre kattintottam, akkor ott azt irta, hogy 15.-töl van kifizetés. Mindegy. A tulaj 2 hónapja ráz le magáról a kifizetés miatt, a tulaj az Varga Márton ( http://smsglobal.hu/ceginformaciok ). Most azzal jön, másolom:

Üdv,

Mint mondtam Önnek mint “vállalkozónak” kell számlaképesnek lennie, a kifizetéshez a magyar jogszabályok szerint számlát kell tudni adnia.

--

Üdvözlettel:

Varga Márton

Webjelenlét Kft.

Mobil: +3620/3536900

e-mail: info@smsglobal.hu

Webjelenlét (www.smsglobal.hu)

Elmondtam neki nem vagyok számlaképes mentális problémák miatt. És ott az elején a "Mint mondtam Önnek ..." , soha nem mondta ezt sem. Mindent tudok bizonyitani, mivel heti 2x-er print screen-eltem a weblapot és hogy módositotta a változásokat. Ha irok neki ez ügyben is, 2 naponta egy sorral lerendez engem. Megvolt a feltétel 20. eltelt, 20 FT felett volt a bejövö 59%-os jutalékom. De nem fizet és itt lett elegem.

Köszönöm Mindeninek.

Új hozzászólás Aktív témák