Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiss8672
csendes tag
OLX-en károsítottak meg 25 000 forinttal. A szokásos história előre utaltam de nem kaptam semmit. Név, telefonszám, bankszámlaszám, e-mail cím van tulajdonomban. Mi a teendő ilyenkor? REndőrség? komolyan fognak venni egy18 éves srácot ha bemegyek? És mégis mit mondjak? Tanácstalan és elkeseredett vagyok. Tudom minden oldalon ott van hogy ne utalj előre, de tudjátok,.. az ember a saját kárán tanul igazán.

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- PS5 Digital Edition (CFI-1116B)
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest