Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hieronymus

addikt

LOGOUT blog

válasz Apollyon #20 üzenetére

A linkelt dokumentáció egy része teljesen rendben van.
    A Maps esetében
    Timeline.
    Csak hozzáállás kérdése, hogy adatlopásnak vagy hasznos segítségnek gondolod. Én vissza szoktam nézni, ha valamit keresek és már jártam arra. A mobil szolgáltató amúgy is naplózza a cellák alapján a telefon mozgását.Abból viszont nekem nincs hasznom.

WIFI kapcsolat nevek küldése. Az AGPS segít a kiindulási hely pontosításában a felhasználó telefonja számára. A Google előnye a naprakészen tartott WIFI térkép.

Forgalmi adatok küldése.
    Ha meg akarom kapni navigálás közben az élő forgalmi adatokat, akkor azokat küldenie kell másoknak. Amit az én telefonom küld, az másoknak segítség.

Én ezért tartok Google telefont. Rengeteg Információt megkap a Google, de legalább nem gyűjti ugyan ezeket az adatokat más telefon gyártó.

Ennél durvább a tévék információ gyűjtése. Abból a felhasználónak nincs haszna.

Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

• totron

addikt

válasz Apollyon #20 üzenetére

Nyilván ismersz és teljes biztonsággal kijelentheted, hogy erősen hajlamos vagyok illúziókba burkolózni. Nem a direktlehallgatásban van a művészet, hanem az említett módszerek professzionális szintre való csiszolgatásában. Aki a mikrofon általi lehallgatottságot zengi, kérem adatforgalommal, adatcsomagokkal is támassza már alá. Mondom, az ember alábecsüli az önmaga megvezethetőségét. Nem állítom azt sem, hogy nem létezik amiről írtok, de globálisan tényleg nincs rá kapacitás, sem szándék, enélkül is működik a rendszer, bőven működik.

Új hozzászólás Aktív témák