Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
őstag
válasz
hiperFizikus
üzenetére
"Azon kívül, hogy várjuk a csodát, mit tehetnénk a majomhimlő ellen ?"
Majd elmegy mind a korona ( ha egyáltalán ide ér ) , pedig azt mondták , hogy az mostmár mindég velünk marad
!! -
válasz
hiperFizikus
üzenetére
"Például, ha
... valaki ért a barlangászathoz, akkor leköltözhet a barlangba .
... aki rendszeres természetjáró, kiköltözhet az erdőbe .
... akinek van tanyasi ismerőse, leköltözhet tanyára is .
... aki ért a gyógynövényekhez, az szedhet gyógynövényeket ."Mit szedsz?

Egy dolog biztos számomra a majomhimlővel kapcsolatban, és az az, hogy parázni nem fogok miatta. Ha elkapom, így jártam, de ne ez legyen az életem egyik központi témája; szerintem örvendetes lenne, ha a közeljövőben a média kibírná ezt a témát egy mérsékelt kattogással, de attól tartok, van rá esély, hogy megint jönnek majd a klikkvadász hírhegyek, mert az emberek többsége valójában imád rettegni. -
hiperFizikus
senior tag
válasz
hiperFizikus
üzenetére
Nekem volt kisebb bőrdaganatom, az orvos hidrongén-peroxiddal mulasztotta el !
A hidrogén-peroxid úgy égeti ki a bőrt, hogy a bőr nem üszkösödik el közben !
Mivel fekélyek{sebek} maradnak a majomhimlő pattanásai után, ezért sebkezelő patikai szerek hasznosnak bizonyulhatnak ! Készletez fel belőle magadnak !
Olvastam, hogy a szarkóm bőrbetegséget gyógyítására kék fényt is használnak ! Lehetne a majomhimlőt is ilyen kék fénnyel kezelni, de mivel egyébként is fény éri a bőrt, ezért kérdéses a hatása ?
De ki lehetne próbálni a nem túlzásba vitt napozást is !
=> de ez már csúcstechnikás /:A lézeres bőrkezelésemről meg itt olvashatsz !
https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=167680602&t=9251304
" Több dolog is van benne, kiemelkedik közülük, hogy az beteg emberi testben a szerves molekulák lézerrel sugározhatók be, ha nincs lézer technika akkor a hullámhossz szerinti réselt fénnyel sugározhatók be ! "
-
Egon
nagyúr
válasz
hiperFizikus
üzenetére
Bevezetném a kötelező 2 hetes karantént minden olyan ember vonatkozásában, aki Afrikába utazik, illetve onnan érkezik Európába...
Egyébként meg ne dugj gumi nélkül vadidegennel, moss gyakran kezet, ha nagyon parázol, hordj maszkot. Barlangba költözni felesleges, aki extrán parás, az maradjon otthon a 4 fal között, mint a Covid idején... -
homerhamm
veterán
válasz
hiperFizikus
üzenetére
Pfájzer!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!!