Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronyman
aktív tag
válasz
benvolio #25839 üzenetére
Szerintem nem semmiért hívta ki a rendőrséget magának. Nem biztos, hogy ugrani akart... félt inkább az ugrástól.Hadakozott magával, hogy most ugorjon, vagy inkább törődjön bele a kilátástalan helyzetébe. Persze kockázatos, de azt kellett volna neki mondani, hogy ugorj vagy távolról úgy csinálni mintha lelökni akarnák. Lehet ezt is próbálták, mert ilyenkor az embernek egy védekező reakciója van és nem ugrik, hanem az ellenkező irányba menekül.
Nem tudom lehet ez látszik a képeken, nem vagyok pszichológus, de pár évig tanultam pszichológiát. Mondjuk konkrétan ilyen dolgot nem tanítottak.Sajnálom a fickót.
Reméljük nem lesz több ilyen cselekedet....bár a mai világban elég sokan érzik kilátástalannak helyzetüket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest