- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyestegabesz
csendes tag
Sziasztok.
Valaki kifejtené kicsit bővebben hogy konkrétan hogyan is működik ez az egész?

Használtam már más készüléken képernyő tükrözést (Pl: TV-n), de akkor simán kapcsolódott a két eszköz és kész, nem kellett semmiféle app, vagy ilyesmi. Itt viszont (ahogy elnézem) még az sem mindegy hogy milyen a telefonkészülék! Vagy itt is kell egy kis "Extra" chip, mint mondjuk az NFC-nél, ami nélkül nem megy az egész?
Olvasgattam a Mirrorlink weboldalát, de nem lettem okosabb. Max csak annyival hogy már látom, a telefonom nincs a támogatott eszközök között, pedig nem egy elavult vacak szerintem (Honor 8)Egyébként azért lenne fontos (számomra), mert szeretnék a VW Touran-omba venni egy RCD330 fejegységet, de csak akkor ha van értelme és össze tudom hozni a telefonommal!
Nekem az alábbiak lennének fontosak: Bluetooth telefonálás/kihangosítás; Zenelejátszás; Navigáció ... nagyjából ebben a fontossági sorrendben
Szóval ha bárki ki tudná fejteni ezt az egészet, azért hálás lennék, de szerintem más is örömmel veszi majd ha kissé rendbe lesznek téve ezek a dolgok!
Előre is köszönöm annak aki válaszra méltat majd!

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM,256GB SSD,WIN10,TOUCH
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest