- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gismo
addikt
A Thököly út 17 alatt van 1 bolt! Éns ott néztem a Gaba házat! Elég jó cuccnak tűnik!
Egyébként meg: Bővebben: link -
Magnat
veterán
Hali,
ha érdekel, lehet, h tudok egy ilyen: Bővebben: link tápot adni neked 10k-ért. 2 év gari, meg minden. Csak szólj, ha érdekel, merrt akkor rá kell szólnom kollegámra, h ha még megvan, akkor ne adja el. -
Mania
senior tag
Sztem sok mindenre elég egy 300w-os táp,de nem mindegy hogy mennyire megbízható.Ebbol sok mindent megtudsz...Bővebben: link
-
neduddki
nagyúr
HI!
Nalam a 300-as codegen egy 7002-ban vitte a kovetkezoket
Asus Tusl2-c, 1.3Cerka, u2l, 512SD /Kingstone-Infeneon/ audigy oem, winfast ata100, yama8824, asus40, tosiba1612, 3*120GB ibm, 1*8GB ibm, 1*40GB maxtor 740, bill, mousemandualoptical
es semmi gongya nerm volt volt vele.
udv
neduddki -
Zoltán
őstag
Szerintem sokmindenre elég. Nekem nemrég egy 235 W-os volt és az is vitt mindent rendesen, igaz nem volt túl sok eszköz a gépemben, 5 kártya és 2 vinyó meg egy CD. De író vagy DVD, vagy dual proci nem volt. Most biztos-ami-biztos alapon 300W -os van. Ja, a procim Coppermine. Nyugodtan vedd meg a 300W-os Codegen-t, elég lesz. Lehet, hogy ne ma legjobb márka, de legalább márka. Ha meg elég, a bolt fizet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Filmvilág
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Táp ventilátor csere
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged