- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pertip
újonc
Közben frissítettem, én is a "restore"-t használtam. WIN7-el valami miatt nem működött, de szerencsére XP-vel igen.
220volt.hu-n vettem 41.990 Ft-ért.
Nem vagyok olyan nagy Mágus mit közületek sokan. Amiért én vettem, arra egyenlőre jónak tűnik:
Filmeket, képeket megnézni házon belül PC-ről, tabletről, mobilról, USB-s WIFI routerről, pendriveról, merevlemezről. Megosztani rajta lévő tartalmakat egyéb eszközök között. Samsung TV-m is látja ugyan a hálózatot, de sok mindennel nem kompatibilis. Ha bele gondolunk, hogy egy komolyabb tudású internetes TV-ért mennyivel többet elkérnek, mint egy hasonló megjelenítésű egyszerűbb változatért, akkor már megérte az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest