- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
Draga??????????????
10+fa ujonnan egy D201GLY, legolcsobb Epia meg duplaennyi...az Asus wl-500g premium meg 20k, komplett gép (vinyó nélkül)
kb 10wattos fogyasztássalitt meg 15-ért csak egy itegrált procis lapot kapsz (igaz ennek sokkal jobb a hardvere, de nekem a kissebb is elég)
Ha mukodne a D201GLY-re integralt halokartya DOS alatt, akkor mar reg elfelejtettuk volna az Epiakaminek a dos?
Raadasul nem is biztos, hogy megy az Intel deszkakkal, hiszen nincs rajta ATX12V csati.
(Ezert meg mar ~19+fat kernek)
igen, az engem is zavart, hogy nincs rajta az a 4 pines csatlakozó, de lehet vmi átalakítóval megoldható lenne (nem is értem minek kellett a lapra ilyen foglalat)
de vannak olyanok is, amelyiken vannak, használnak is itt olyat a topikban
-
Chaser
legenda
Nem a lap a drága, hanem a project végösszege, ami engem most erősen elgondolkoztatott, hogy megéri-e egy nem bővíthető -legalábbis cpu, ram, vga- cuccba ennyit feccölni, mikor egy mATX konfigot ami nem sokkal nagyobb de sokkal nagyobb tudású, lazán megcsinálhatok passzívra, akár használhatok hozzá ITX tápot is AC adapterrel ha akarok, és nem lesz nagy a ház, viszont a bővíthetőség megmarad. Ha céleszközt akarnék, pl letöltős router, én is gondolkozás nélkül az asus csodát venném.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Projektor topic
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest