- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mimey
tag
Kedves Zsírkrétamen, azbest, szkutyi! Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Este még próbálkoztam egy Hikvision EN100 M.2 sata ssd-vel külső házban, és ugyanaz volt a helyzet, mint feljebb írtam.
Továbbra is gyanús volt, hogy hangját sem hallom a ventinek, ezért a felső fedelét levettem, és különös, ciripelő hangot hallok 1-2 másodpercenként, kb. az alaplap hátsó portjai és az RAM-SSD közötti környéken, mint mikor két alkatrész inteferál, vagy nem jó közöttük a szigetelés.
Közelhajolva valami nagyon gyenge venti hangot így hallottam már, de édes kevésnek találom.
Reddit-en találtam is posztot, youtube videóval, és nekem is ugyanilyen hangot ad ki.
A srác végül nem jutott megoldásra, vagy befejezte a posztolást.Lehet, hogy két külön hibám van (usb-n keresztül ssd használhatatlan, és ciripelés/coil whine). Majd, ha lesz időm, megpróbálom másik szobában, a másik táppal, és rendelek ddr4-s sodimm ramot, esetleg másik belső ssd-n másik op rendszerrel.
Ha jutok valamire, még megírom a tapasztaltakat.Addig is köszönöm a segítségeteket!
-
szkutyi
addikt
Nézd meg milyen hibával szakad le..a lassulás az nem tudom mitől lehet, a leakadast már inkább...
Nekem 4 hónap volt vagy még több mire rájöttem..
Jmicron chip okozza a küldő házban..rá kell tolni egy update-t...
De nézd meg esemenynaploba mi van be jegyezve..
Ha uaspstor akkor valszeg ez a hiba.. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged