- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlekkeN
aktív tag
-
FlekkeN
aktív tag
Az Atom+ION páros elég jó videó kimenetben, de sajnos nem találok olyat, ahol van IDE is. Maradok az mATX lapnál. Táp tekintetében SFX vételére gondoltam. A többi nem tűnik megbízhatónak.
Milyen teljesítményű tápot vegyek? 150w elég az eredeti confighoz?
45w TDP proci
MSI 760GM-E51
1 PCI hangkártya
1 HDD
1 ODD -
FlekkeN
aktív tag
Uhh, nem is láttam. Jó hogy szóltál. Nem tudom, hogy néztem el. Felhasználás 720p film, programozás, internet, alap programok. Játékokkal nem igen játszok, amivel igen ahhoz elég akkora proci és integrált vga, amit kinéztem és rajta van. Sajnos elég sok igényem van csatlakozók tekintetében:
HDMI
VGA vagy DVI
SATA
IDE
PCI
Nincs sok olyan alaplap, ahol ezek megtalálhatóak együtt, valahogy mindig hiányzik az egyik. Ez volt az egyik alaplap amit találtam, ezért lehet maradok ennél, hacsak nem tud itt valaki valamit ajánlani.
Viszont a táp mATX esetben is ugyan az mint mITX esetében?
Házat lehet faragok magamnak hozzá. -
FlekkeN
aktív tag
Sziasztok!
Van egy az adataimnál is szereplő régi gépem, amit egy mini-itx-re tervezek lecserélni főleg az alacsony fogyasztás és kevesebb zaj miatt. Kiválasztottam ezeket a cuccokat:
MSI 760GM-E51
AMD Athlon II X2 240e TDP: 45watt
4GB ram
Továbbá lesz a házban:
3,5-ös merevlemez
SATA DVD író
PCI hangkártya
Most ott tartok, hogy valami házat és tápot kéne néznem. Sajnos itt nem tudok eligazodni. Elolvastam az első hozzászólást, de nem nagyon vágom a helyzetet. Mivel a flex hangos, ezért azt kizárnám. Sajnos a sima paneltáp nem tudom milyen erős a konfigomhoz és hogy ahhoz mi kell (kábel, külső adapter, valami ház ne rázzon meg az áram, kutyafüle). A PicoPSU meg tól kevés, gondolom én. Ki tudnátok segíteni?
Maximum 20.000 Ft-ban gondolkodom ház+táp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black EXPO
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest