- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Lassan célegyenesbe ér egy "félretro" "gamer" projektem, ha a szín elméletet nézzük, az is alkalmas kell legyen a feladatra (ami feketén-fehéren le van írva, annak megfelel
). 100€ alatt meg fog állni a bekerülési költség, és jó, ha fele akkora lesz, mint a Metised.
HP ProDesk 800 G1 USDT
I5-4570S
2×4 GB ram (ha találok jó áron 2×8 gigát, akkor upgrade lesz, de igazából nem szükséges)
Nvidia Quadro M2000M 4 GB MXM modul (Geforce 960M-nek felel meg, vagy desktop 750ti-nek dupla memóriával)
240+480 GB SSD
180 W táp (külső)A táp a héten megjön, ha igaz, az MXM modul hűtését kell még megoldanom.
Kerestem információt, hogy megeszi-e a Xeonokat, esetleg még azzal lehetne erősíteni. Mondjuk egy E3-1285/1286L-v3 jó lenne...
sasNAXO: még első genes SFX Pover 350-em van, gari után kicsivel feladta. Végül találtam egy púpos kondit, kicseréltem, most jó... Komoly gépet azért nem szívesen bízok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest