- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Pista0001 #62839 üzenetére
ezt bővebben kifejteném, de nem lesz rá időm, szóval csak dióhéjban: valószínűleg valamelyest burokban élek, de bárhová nézek ITX van. nekem kettő van itthon, egy erős gaming gép, meg egy srv. nyilván, én ezt szeretem, drága, de ide jutottam az évek alatt.
youtube csatornák viszont, az igazán mainstream-ek is, LTT, optimum, hardware canucks, D2D, manapság nagyon sok ITX építéssel vagy hardverrel jönnek. aki 'enthusiast', az biztosan találkozik ezekkel rendszeresen.
nyilván ez a csoport a kisebbség, valószínűleg ez tolja el a mintavételezésemet.
ugyanakkor brand gépek esetén is a legtöbb munkahelyem, akinál nem laptop volt, sokszor használt mini gépeket, ami ITX vagy kisebb volt.
na ja, ez drága, többrétegű nyák, nehezebb tervezés, stb. nincs felskálázva annyira, marad is drága, ez van. de vanui.: matx szerintem kevéssé jellemző. ha nagygép, akkor sokan már atx-el mennek. ha kicsi, akkor meg itx.
most ránéztem gyorsan, pont elkezdtek jönni a megjelenések: Ncase M2, ha ilyen komoly, átgondolt, második revíziós házakat lehet kapni, akkor szerintem nagy baj azért nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged