- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Pixel készülékeket hozhat a Google és a Vodafone együttműködése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
hegegabi80 #60850 üzenetére
Egész jó, nem néma, de sokkal hangosabbra számítottam. Mondjuk csak 1080p alatt használtam. Rég nézegettem hozzá a számokat, de azt hiszem picit éppen az RX 580 alatt volt? Csak cserébe jóval kevesebb fogyasztással. Szóval ja, kevesebb hő, hang és majdnem annyi teljesítmény mint a kicsi 580 (elméletileg, mert nekem nem volt olyan és nem tudom összehasonlítani, csak amit neten találtam és ha jól emlékszem!
).
Aprón volt fent hirdetve. Úgy értem az árválkodást, hogy vártam hogy valaki csapjon már le rá, vagy egy hétig, de nem tette senki és akkor ráírtam én hogy viszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pixel készülékeket hozhat a Google és a Vodafone együttműködése
- Milyen notebookot vegyek?
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- További aktív témák...
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Asus TUF B365M-PLUS GAMING + I9-9900K
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest