- Mobil flották
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Második bétánál jár a One UI 8
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
Qkackca #52215 üzenetére
Köszi a válaszokat srácok, egyelőre csak holnap fogom folytatni a tesztelést. Kaptam másik példányt.
Nem SSD-ről van szó.
M.2-ből csinálnék PCIe x4 slotot adapterrel. De nem szólalnak meg a rádugott 45W-os VGA vagy 2,5GBe hálókártya. Igazából a második, tehát az ethernet kártya lenne a fontos.
2 alaplappal próbáltam.
Valszeg az adapterrel van gond. Csak nem akartam addig az eladóra ráírni amíg nem zárom ki a tévedhetőséget.Az egyik MSI x299 pro [link] alaplap, mind a 2db M.2 slotjában kipróbálva, amit írsz a sávosztozás, úgy megy hogy ha a 2-es PCIe slotban lenne valami akkor történik váltás, de nekem üres az a slot, tehát automatán az M.2 irányába küldi a sávokat.
A biosban nem találok ezzel kapcsolatban állítható opciót, csak generálban lehet pl gen1-re állítani az összes pcie sávokat.
Ha meg bekapcsolom a "crypto mining above 4g" vagy hogy híjják' opciót, akkor meg nem látok semmit a fő VGA displayportjára kötött 2 db monitoron.De lehet el vagyok bambulálva. Ezt akartam kizárni az itteni jelentkezéssel.
A másik alaplap ASUS h310m-A, rev 2.0 [link], ennél meg a biosban beállítottam az M.2 -re a pcie-t, de semmilyen generációs beállítás nem hatotta meg az adaptert. Linux LSHW -SHORT parancsra sem listázza ki az adott rádugott eszközt, pedig ha közvetlen dugom megfelelő slotba akkor megjelennek.
#52216 Duracellm...
köszi a pin layout. Fogok majd méricskélni.
#52217 hszilard666
Az a kemény nem a Dr. Frankeinstein szörnye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mobil flották
- Tesla topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged