- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hoffman_
üzenetére
Hát nem tudom... nézegetem én is ezeket a B550-es deszkákat, jó hogy lesznek olcsó mATX modellek is HDMI 2.1-el.
A gondom velük, hogy csak 3rd gen APU-kat támogatnak, a következő architektúrát pedig már nem. Két szék között nem szeretnék a pad alatt maradni, jövőállóság szempontjából ez nem túl kecsegtető: rakhatok bele egy 3400G-t, oszt' viszlát!
Lehet, hogy ezt a generációt még kibekkelem H110N+i5+dGPU kombóval, és csak utána váltok.
Juteszembe': ha a GA-H110N-be 3200Mhz-es RAM-okat tolok, azok ugye elmennek 2400Mz-en?
-
válasz
hoffman_
üzenetére
3 hete naponta 10x nézek rá a könyvjelzőben lévő Giga B550I linkekre itthoni és külföldi oldalakon, alzán még az emailes értesítést is beállítottam, de egyelőre semmi. Neweggen egyik nap pár óra erejéig elérhető volt, egy osztrák oldalon meg júli 24-25 körülre írják.
Megvenném szívesen az Asust is (a hibás 2.5G lan ellenére), de az a kis ventilátor kizáró ok, ASRock és MSI meg kösz, de alapból sem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- ASUS ROG STRIX B660-I GAMING WIFI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest