- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hoffman_ #49468 üzenetére
Hát nem tudom... nézegetem én is ezeket a B550-es deszkákat, jó hogy lesznek olcsó mATX modellek is HDMI 2.1-el.
A gondom velük, hogy csak 3rd gen APU-kat támogatnak, a következő architektúrát pedig már nem. Két szék között nem szeretnék a pad alatt maradni, jövőállóság szempontjából ez nem túl kecsegtető: rakhatok bele egy 3400G-t, oszt' viszlát!
Lehet, hogy ezt a generációt még kibekkelem H110N+i5+dGPU kombóval, és csak utána váltok.
Juteszembe': ha a GA-H110N-be 3200Mhz-es RAM-okat tolok, azok ugye elmennek 2400Mz-en?
-
válasz
hoffman_ #49468 üzenetére
3 hete naponta 10x nézek rá a könyvjelzőben lévő Giga B550I linkekre itthoni és külföldi oldalakon, alzán még az emailes értesítést is beállítottam, de egyelőre semmi. Neweggen egyik nap pár óra erejéig elérhető volt, egy osztrák oldalon meg júli 24-25 körülre írják.
Megvenném szívesen az Asust is (a hibás 2.5G lan ellenére), de az a kis ventilátor kizáró ok, ASRock és MSI meg kösz, de alapból sem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged