- Mobil flották
- Yettel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
kerobi #49199 üzenetére
Nem tudom, hogy melyiket tekintsem trollkodásnak.
Ezt:
z390 gamer mini itx lap eladni meg úgysem tudnámvagy ezt:
Ne passzív CPU hűtésben gondolkodj és akkor olcsón megúszod.
Az alacsony bordamagasságot komolyabb passzív hűtésnél felejtsd el.
Vegyél/csinálj egy ilyesmit . Ha van egy minimál szerszámod (kölcsönözni is lehet...) és kézügyességed a profilok+szállítás kb 2000 HUF aliról. Ha nincs akkor 20k-ért méretre vágva küldik neked (bizony drága dolog a lustaság).
A procid egy 8400T lesz.
A legjobb passzív hűtő pedig ez. Az ára ne tévesszen meg, totál baromság, újonnan 12k volt, én 4k-ért vettem használtan, már bánom, hogy eladtam. Ritka, évente kb 1 darab van apróban. Ami gyakoribb az ez, az ára fillérek, cserébe minimál moddal fel lehet rakni újabb foglalatokra is, relative alacsony, passzív, mi kell még?
Esetleg egy ilyen. Szintén mod kell hozzá, vagy vékony csavarok, hogy felrakd, de ez ha egy lepkefingnyi légmozgást kap (pl Coolink SWIF2 120P) akkor jobb is mint az FX70. Van egy ilyenem amit megtartottam, nem tudom eladnám-e bármi pénzért.
Aztán van ez, de ez nem lesz hűvös. Cserébe alacsony, és még éppen elég amire szeretnéd. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- War Thunder - MMO Combat Game
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged