- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Mobil flották
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex123
senior tag
zodo:
- köszi, öööööö....tényleg, ezt Én magam sem tudom, így sikerült...okozhat ez valami gondot vagy mid1, honnan kapja az áramot? (értem ezalatt a terhelést a tápra nézve...?)kisza25:
- köszi, igen, "sajna" i5 már nem fért bele a keretbe, így is kiköltekeztem egy "picit"...Stirbi:
- kösziIgen, a csatlakozót még be kell majd szereznem az odd-hez, meg a ramokkal nem vagyok még "kibékülve"...
Elvileg ezeket azért rendeltem, mert alacsony feszültségen mennek, meg tudják az xmp-t is...
A problémám a következő: az alaplap 1,5 (1,586...) v-ot ad nekik alapból, hiába kapcsolom be az xmp-t, újraindul a gép, kiírja, hogy nem jók a bios beállítások, oc, voltage, stb...
xmp: 2db profil van benne, az elsőnél 1600-at állít be nekik 1,35V-on, a másodiknál 1333-at 1,25V-on...egyikkel sem megy, mindig csak alappal indul és 1,5V-ot ad nekik a lap és 1333-on ketyegnek....pedig kellene, hogy stabilan 1,35V-on tudják az 1600-at...
Valahol olvastam a ramok specifikációjában, hogy elvileg nem okozhat gondot nekik az 1,5V-sem, tehát attól még nem mennek tönkre DE: akkor hogyan állítsam be az xmp-t, hogy minden stimmeljen is?
Tud ebben nekem Valaki részletesen segíteni?
(milyen infókat adjak meg: ram pontos típusa, bios alap beállítása, stb...?)Ram típusa:
KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1600Mhz CL9 XMP KIT
KHX1600C9D3LK2/4GX- Alex -
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest