- Magyarított Android alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Google Pixel topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz
Csokilama #36564 üzenetére
Most én is valami hozzád hasonló hűtési megoldáson töröm a fejemet: [link] mármint a VGA hőjének egy részét áttolnám a CPU-n, valahogy így:
annyi különbséggel, hogy a hátsó 90mm nem slim lenne hanem 2.5 (via low noise adapter), oldalt pedig a kereten (ami a képen nem látható) egy S12A szintén kifelé húzná a meleg levegőt.
Tulaj:
"I am really happy with the general performance so far, and even surprised by the low temps and silent operation. Ncase M1 is small in size but big in performance and Noctuas do their job flawlessly. Definitely, a non-blower style GTX will run much more quietly. I had to return an Asus blower GTX970 back only 2 days after purchasing it, noise was terrible. Swapped it for my current MSI Gaming 4G card, the large heatsink (Twin Frozr) and semi fanless mode keep it cool and quiet. Actually, it is the coolest part of the system in idle, the 2 bottom Noctuas keep it around 30°C and prevent the card fans from going active. The only tradeoff is getting a few degrees higher in the case under heavy load, but Noctuas can handle the situation with no problem."
Nekem a CPU egy 7700k a VGA pedig egy 1070 ennyi lenne a difi. meg az, hogy nem 5GHz a cél hanem csak 4.5
a lehető legalacsonyabb vcore mellett. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest