- iPhone topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
üzenetére
Egész jól néz ki a gamer kategóriában! Először nagyon fellelkesedtem rajta, de aztán megnéztem mekkora is valójában. Ez inkább a Manta-féle irányvonal lesz ITX-ből, nem Ncase M1, pláne nem Dan A4 SFX irány. Ezt nem negatívumként mondom, csak elsőre azt hittem kompaktabb lesz. Más megközelítése az ITX építési elvnek, persze mindegyiknek van előnye.
Amúgy általánosan véve döbbenet, hogy mennyire megfelelő a legtöbb dologra az ITX. Ugyan most két asztali gépem van, de egyikben sincs semmi olyan plusz ami igényelné a nagy méretet. PC/Mac vonalon mozogva mondjuk pont az egyszerű bővítés az egyik előnye a PC-nek, de egyáltalán nem használtam ki eddig. Nekem mondjuk egy Thunderbolt még lehet kéne és kicsit attól is tartok ha kitalálják mégis jólenne egy belső PCI-E slot a nextgen VR cuccokhoz a még kisebb késleltetés miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Android játékok topikja
- iPhone topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Bittorrent topik
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Milyen videókártyát?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Vengeance White XMP - 10 év bolti gari!
- G-SKILL F5-6000J3040G32GX2-TZ5RW 64GB KIT 6000MHz (Egyszer beüzemelt)
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- ASUS Prime Z790-A Wifi Alaplap eladó!
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, már a cebites képeken is nézegettem.