- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- One mobilszolgáltatások
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robcsekwow
tag
válasz
rover45 #23116 üzenetére
Öhm...
Ez a linken Zodo barátom
cikke van, én rakok bele ODD-t, paneltápot használok és az ő tápja helyén van a HDD.
Elfelejtettem: ASUS P8H61-I R2.0 alaplaphoz lessz.
Egy másik: tud valaki egész olcsón Socket 1155 foglalathoz hűtőbordát venti nélkül, ami lehetőleg tömör, szóval nem mint az Intel gyári kűtői, hogy tényleg csak bordákból áll, hanem ehhez hassonló, de ez se tökéletes, ennél is zártabbra gondoltam.
-
robcsekwow
tag
válasz
rover45 #23116 üzenetére
Öhm...
Ez a linken Zodo barátom
cikke van, én rakok bele ODD-t, paneltápot használok és az ő tápja helyén van a HDD.
Elfelejtettem: ASUS P8H61-I R2.0 alaplaphoz lessz.
Egy másik: tud valaki egész olcsón Socket 1155 foglalathoz hűtőbordát venti nélkül, ami lehetőleg tömör, szóval nem mint az Intel gyári kűtői, hogy tényleg csak bordákból áll, hanem ehhez hassonló, de ez se tökéletes, ennél is zártabbra gondoltam
[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest