- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zefír
őstag
Ez király, remélem majd még lesz ien ha már kész leszek, énis majd benevezek egy ien távkapocslóra.
Jól vettem ki aszavaidból hogy rálehet másik távirányítóra hangolni?
Csak azért kérdezem, mert 1hónapja vettem egy ien "multi" távirányítót, mert a grundig az @nyázott és nem megy felfele csak lefele
Na és akkor elvileg rálehetne ien multi távkapcsra hangolni?Amúgy még kicsit odébb van az hogy készen legyek a géppel, most -10ezer be vagyok
tanulok, meló nincsen, így nehéz haladni, de most ezt a 10est össze tipmixelem
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged