- Garmin topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Mobil flották
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hard-gamer
csendes tag
Oké simán megvenném de az oldal angol lefordítottam Google crommal.
Itt nincsen utánvételes futárszolgálat vagy már nem is tudom.
Bank kártyám meg nincsen ,azt se tudom mennyi lenne itt a kiszámítási díj.Tudnál mondani itt valakit a ph-n aki képes lenne nekem ilyet berendelni én meg a chast neki adnám oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Bestbuy játékok
- Metal topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Proxmox VE
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged