- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crabface
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #50655 üzenetére
Az egyik legkisebb "olcsó" mATX házikó a Cooler Master Q300L.
A kis prémium matx házak drágábbak, mint amennyit költenél az itx cuccokra...
-
Crabface
senior tag
válasz
.Ishi. #50569 üzenetére
Nekem is ilyen házam van, de a rácsos előlapos. Nálam jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy elöl van egy aio, pushpull kifelé (igen, a ház elején jön ki a meleg) és a táp is az alaplapról veszi fel a meleget és hátrafelé fújja ki, emellett blower vga van, hogy lehetőleg semmi köze ne legyen a meleghez. Így az SSD sem melegszik és az alaplapi vrm is megoldott.
2600x
X470
hátlapi nvme
1080ti FEHa a cpu felett a táp mozgatja ki a levegőt, akkor a cpu ventit fordítsd meg, hogy az alaplapról a tápba fújja a levegőt, az meg kifelé, hátra.
-
Crabface
senior tag
válasz
kotibor #50507 üzenetére
Ventit meg kellett fordítanom, mert főzte az SSD-t és a VRM-et a konfig. Így most ezeknek a hője jelentősen csökkent, viszont a procié nyilvánvalóan megugrott. Holnap már be is illesztem a konfigba az industrial ventit, ami reményeim szerint némi zajterhelés ellenében jobban áthúzza a levegőt a konfigon.
-
Crabface
senior tag
Venti egyelőre befelé fúj. Meglátom még, hogyan alakulnak hosszabb távon a hőmérsékletek, aztán lehet megfordítom. Jelenleg venti a radiátoron át be, táp ki.
Tervezem a venti lecserélését is egy Industrial változatra, amennyiben szükség lesz rá, hogy nagyobb legyen a légmozgás.
-
Crabface
senior tag
Ha ekkora az érdeklődés, akkor csinálok képeket.
-
Crabface
senior tag
válasz
hegegabi80 #50492 üzenetére
Ott nagyon zavaró volt, hogy akár hogyan fogtam meg, mindenhol műanyag volt ami horpadt azért. Cipelem a gépet néha magammal, az acél ház kicsit nagyobb biztonságot jelent. 60% billentyűzettel és egérrel együtt ez is kényelmesen elfér a hátizsákban.
-
Crabface
senior tag
Single slot, lp 1650
-
Crabface
senior tag
válasz
HUN_Sector #49855 üzenetére
Gtx 1650 a plafon low profile esetén. Talán valamelyik gyártó egy szuper variánst is megcsinált félmagasnak.
-
Crabface
senior tag
válasz
HUN_Sector #49851 üzenetére
Már volt linkelve itt.
-
Crabface
senior tag
Valakit esetleg érdekelhet egy Geeek A50, matt feketében? Plexi oldallappal.
-
-
Crabface
senior tag
válasz
VinoRosso #49478 üzenetére
Ez egy létező háznak a belső váza. Ezt a házat gyártja alapból és minden elfér benne az általa épített gépek esetén. (i9, 1080ti stb.) Ez most egy szponzor build volt kapott hardvert kellett beépíteni.
Nézd meg a hatésfél literes tizenvalahany magos xeont a Titan kártyával pl.
-
Crabface
senior tag
Előlapi bemenetek, ritka ótvarra sikerültek. Egyébként egy dagadt Mjölnir ami szellőzik is.
-
Crabface
senior tag
válasz
#16939776 #49337 üzenetére
Nyilván az is egy hétköznapi élet helyzet, hogy egész nap megy a torture és sír a tulaj, hogy 85 fok a rájzen...
Most már biztosan nem fogom megérteni, hogy miért van pánik ha egy 5 literes itx házban a 16 magos ryzen blender loopban nem tudja tartani a max orajelet egy 3cm vastag Hűtővel...
-
Crabface
senior tag
Én maradok a műanyag házamnál
-
Crabface
senior tag
válasz
viperabácsi #48435 üzenetére
30 cm, de ugye ez egyenes mindkét végén amit vissza kell hajtani. Így hosszabb, mint kellene. Már a favágót szidtam az építésnél aki a tervező papírjához vágta az alapanyagot...
A50-ben eleve irányba van ráforrasztva mindkét vége így rövidebb és nem kell hajtani: [link]
-
Crabface
senior tag
válasz
Speed® #48376 üzenetére
Ha magasabb, mint 9.5mm akkor nem igazán van hol elvezetni a kábeleket. Az első vinyó felett mindkét vinyó kábelének el kell férnie.
Én Eatx Workstation-ről váltottam 12L itx-re. Vettem egy usb 3.0 külső dokkolót, amibe elfér mind a két 3.5 vinyóm, így gépbe elég csak egy nvme. USB 3.0 alat csak akkor érezni nálam különbséget, ha mindkét vinyót egyszerre használom. Van olyan játék is ami onnan fut.
-
Crabface
senior tag
Poros képek a Geeek A50-ről akit érdekel milyen: [link]
Matt fekete oldal panelek már úton vannak hozzá.
Asus B250i
7600
FuryX
1080ti
SF6003xNoctua 92x14
L9i + 92 redux -
Crabface
senior tag
SuperShell: [link]
-
Crabface
senior tag
válasz
hegegabi80 #48166 üzenetére
... vagy egpu, ha már ott a full x16 slot
-
Crabface
senior tag
válasz
kerobi #48118 üzenetére
A noctua gyári ventijén a fém felfogató, pont fordítva van, mint, ahogy lennie kéne.?Melyik irányba fúj a noctua venti? Ha hátrafelé, akkor a hátsó toronyhoz kell rögzíteni a fém pecekkel úgy, hogy a venti motorja feküdjön fel a lamellákra...
Ha ilyen közel van a hűtő a gép hátuljához, szerintem teljesen felesleges oda még egy ventit rakni pluszban...
-
Crabface
senior tag
OMG! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged