- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
válasz
protegeone #18675 üzenetére
-
shteer
titán
válasz
dkekesi #18648 üzenetére
max nem rakod rá a csatlakozó fedelét, hanem beöntöd műgyantával
radi8tor1: én is tartok az ITX-be költözéstől
pedig nincs is ODD-m, HDD is csak 1db
persze a tápot áthelyezem előre. a karácsonyi munkaszünetben mindenképp meg akarom ejteni, remélem megérkezik addig merlinhez a szükséges alapanyagQ08-ba is megy 4 HDD még vga-val is, mini vga-val 6db
-
shteer
titán
válasz
Mattanyahu #18343 üzenetére
Vegigneztem a buildlog-ot, nekem nem jon be a haz de iszonyat sok munkat tett bele
-
shteer
titán
válasz
viperabácsi #17915 üzenetére
-
shteer
titán
válasz
viperabácsi #17912 üzenetére
nem macho, első generációs HR-02. azzal, már rajta van - nem is nagyon látszik alatta a lap
rendszert nem húztam újra, indult rendesen - a boot gyorsabb lett, de ezt a lapnak tulajdonítom
-
shteer
titán
válasz
viperabácsi #17909 üzenetére
ide egy Asrock Z87E-ITX került, reggel be is dobtam az ATX lap helyére még a régi házba - elveszik benne
#17852 sb: még 1-2 hétig bebújhat aludni, de akkor lejár a kilakoltatási moratórium
-
shteer
titán
válasz
Mattanyahu #17653 üzenetére
inkább elbszott
olyan mint egy set-top-box
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Windows 11
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- MSI CYBORG 15 A13V
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest