- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Magisk
- Telefon javítás, szervíz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Aktív témák
-
azbest
félisten
Nálam akkor fordul elő, ha rossz vétel miatt sérült csomagokat kap a kártya és attól lefagy. Olyankor kártya kihúz-bedug vagy áramtalanítás kell. A másik lehetőség, ha oscam vagy tvheadend konfigban nincsen engedélyezve, hogy felírhassa a frissítési adatokat a kártyára (au a paraméter neve, ha jól emlékszem), a logokból látni, ha más nem oscam részéről. Valamelyik oscam verzió kilép, ha nincs kártya bedugva, szal ott ez kb kikapcsolással és áramtalanítással a legegyszerűbb.
Nekem van hogy 3-4 hónapig is fut a raspi kikapcsolás nélkül.
-
azbest
félisten
Hát, ha pont a fordulónap környékén volt a 3 nap pihi... de illene azért hamar aktiválódnia. Olyan csatornán hagyd, ami azonos muxon van valamelyik fizetőssel. A köszolgálati muxon valsz nem jön az extra frissítő infó, de ha kereskedelmi kódolatlanon vagy, akkor elvileg ott megkapja a kódoltat is.
A boxnak lehet van olyan menüpontja, ami kiírja milyen időszakra aktív a kártya. Két időszak szokott benne lenni.
-
Kernel
nagyúr
Én inkább ezt a műszakibb jellegű részt szoktam nézni, csak időnként variálnak az elérhetőségével, amikor átrendezik a honlapot:
http://mindigtv.hu/mindigtv/segithetunk-1/technikai-informaciok/szolgaltatasi-parameterek-2
http://mindigtv.hu/mindigtv/segithetunk-1/technikai-informaciok/kodolasi-technikak-3
-
-ZeeZee-
senior tag
Köszönöm, ilyenek vannak fent a padláson, ezekkel van megoldva a 3 tv ellátása.
Ez a közösítő dolog jónak tűnik. Csak minden tv-hez be kellene valahogy húznom még egy kábelt. Ami elég nagy macera lenne. Gondolom ha a padlásra van telepítve a távirányítós változat, akkor azt nem lehetne "lentről" vezérelni?
-
darvinya
titán
Sajnos azon az oldalon lévő adatok fele hülyeség.
MHz nem minden, mert az a tudást nem takarja.(rá is kereshetsz a neten mennyi 4 magos Cortex A7-es típusú CPU van, ami jó is)
Viszont a mag típus(Cortex, Krait, Kyro) igen, és mint írtam ugyanaz a 2 box.
Még ahhoz is lusták voltak, hogy rendesen átírják, mert néhol Strong ott maradt. -
frovery
senior tag
Az A3-at kerülném, mert nem nagy ász, főleg az árához képest. Androidos boxoknál nézni kell az android verziót is. Minimum 5-ös android legyen rajta.
Én rendeltem a K1 Plust, még nem jött meg de volt már a kezemben. Conax tényleg nincs benne, de kínából usb-s kártyaolvasóval simán működik. Mindigtv és UPC Direct kártyával tesztelve.
A szintén említett Synaps HTIP-100 androidos is kapható még. -
darvinya
titán
A3 az android box, de abból is nagyobb változatot szabad megvenni, mert a kisebb változat sz@r.
Azaz min. HW pakoltak bele, hiába A3 a neve.
K1 pedig média player inkább és nincs conax.Mostani box-ok, tv-k mind kódolnak, még A3 is.
Nekem 8260+ van, és amennyiért vettem bestbuy(erről is írtam nemrég), mert ilyen tudású A3 már 50+ és ennyit biztosan nem adok.
Lélektani határom ilyen kütyüre 15. -
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Pénteken megérkeztek a cuccok, de csak ma sikerült szerelni. Meglepően könnyen ment minden és első blikkre sikerült elfogadható állásban rögzíteni az ISKRA P-47 antennát (MindigTV oldal lefedettségi térkép antennabeállítási nyilazása alapján), mivel a szabadon fogható 12 csatorna szemmel láthatóan jó minőségben került a TV (UE40C6000) által dekódolásra.
Most már bátran merem rendelni a fizetős szolgáltatást. A rendelésnél Wayteq HD-95CX box-ot írtak a rendeléshez. Az egyik TV-hez (32LG3000) mindenképpen box-ot kell használni, míg a Samu TV-t lehetne használni box nélkül is, ami a első átgondolásra kényelmesebbnek is tűnik.
Kérdezném a szakikat, hogy a Wayteq box megfelelő lehet alap használatra (SpílerTV miatt lesz előfizetve gyakorlatilag műholdas Digi+ mellé - KaonHD) vagy javasolt inkább saját box beszerzése és CA modul rendelése?
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Androidos tablet topic
- Xbox Series X|S
- VGA hiba
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- GTA VI
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest