Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Watt25 #11342 üzenetére
Legyen igazad, amúgy az aktuális műsorokra gondolok nem a 10-20 éves dolgokra mesékre, a reklám is beletartozik mert ezt csináljuk azt csináljuk ilyen rezsi olyan rezsi
De mindegy is, mindkét oldalnak megvan a saját propaganda adója igaz a kormányon lévőknek mindig több csatorna van a kezében, és nézze az aki évezi hogy tömik a fejétA köztévében lehetne jó műsorokat csinálni meg jó csatornát kihozni belőlük ha a piacról kellene hogy megéljenek, mert most is volt valami 1napos csomagjuk 1milliárdért és a kereskedelmi csatornák reklámjait többen nézték
Szórják a pénz minden értelmetlen dologra mert úgyis tömi őket az államNa de mindegy mindenki azzal rombolja az IQ-ját amivel akarja, én szeretem a sorozatokat ez van
Részemről lezárva mert még a moderátorok zokon veszik
Nemrég írtam nekik hogy meg szeretném szüntetni az előfizetést ezt a választ kaptam :
Felmondási szándékát írásban küldheti el és a felmondás beérkezését követő 8 napos felmondási idővel szüntetjük meg.Na most szerintetek az a beérkezési idő az mennyi?
Értem ez alatt hogy milyen gyorsan dolgozzák el a e-maileket, ma beküldöm és három nap múlva mondjuk vagy sokkal több
Csak azért hogy hogy időzítsem a felmondás küldését, dec. 4-ig van a hűségem
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest