Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Fotók, videók mobillal
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barthagy
csendes tag
válasz
mocsanisi #14458 üzenetére
Igen, logikusan ha nincs mondjuk biztosítása a motornak, azt nagyobb gáznak kell, hogy tartsák, hiszen ezzel másoknak is árthatsz. Szerintem egy 125-ös robogónál még talán egy megbánó mosollyal, esetleg némi önsajnálattal még ki is tudod magad magyarázni, ha nincs jogsid, pláne ha meg van a B
Egyébként, valóban logikus hogy egy rendszám nélkülit, hamarabb állitanak meg, mint egy rendszámos, rendesen beöltözöttet, de az is logikus számomra, hogy mivel ezrével járkálnak 125 ök 50 esként, rendszám, minden papir nélkül, ezt tudván nem erre mennek rá, mert akkor rengeteget le lehetne állítani.
Én megmondom öszintén, nem láttam még kistestű robogóst félreállítva, pedig elég sokat vezetek, persze itt most azért gondolom akad ellenvélemény
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest