Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • korpicschess

    veterán

    válasz Bogyó bá' #38286 üzenetére

    Hát nem tudom, autónál azért nem pakolgatom a sebességeket úgy, de 50-es váltósnál, főleg a 6 sebesség miatt rengeteget kell. Mondjuk abból a szempontból jó, hogy megfelelő sebességi fokozatban és fordulaton bárhova felmegy, illetve előzni is kényelmesebb, mert többet ki lehet szedni belőle szerintem.
    Ma életemben először láttam egy Aprilia RXV-t (szerintem az volt, bár lehet SXV). Nagyon picinek tűnt a sok gép között. Sárváron vagyok, aztán itt motoros találkozó van, tele a város motorral, nagyon sok Harley, illetve más chopper.

    Egyébként 50-esből rengeteg supermotot illetve kevesebb endurót látok itt. Nálunk meg szinte nincs. Arra gondoltam, hogy talán azért ilyen népszerű itt, mert közel van Ausztria, ott pedig sok van ezekből. Nem?
    Láttam valami rendszám nélküli, hangja alapján is 50-es KTM supermotot, Akrapovic kipufogóval, de a hangja még így se volt jó. :DDD

    Már lebeszéltem magam nagyobb motorról, arról nem is beszélve, hogy apám nagyon ellenzi, de azért zene a fülnek amikor ilyen vasak rohangálnak felalá.

    [ Szerkesztve ]

    Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

Új hozzászólás Aktív témák