- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Jelentem van egy Asus wl-550ge router, ami meghalt jelenleg van rajta valami fw, amivel nem tudok belépni érdekes pingje is van 192.168.0.1-r. Szo mi szo feltettem rá a tomatot azota ezt csinálja, és a restorral sem érem el a kütyüt szoval nem tudom ujrafleschelni sem. Valaki tud rá valamit mondani? Elötte ddwrt-s volt rajta azzal ment szépen mig nem ipod ideért, eztért gondoltam csinálok rá egy másik fw-t.. Most viszont keresek egy routert megvételre
-
Iginotus
addikt
Na jo kis slamasztikában vagyok, van egy "itucs" (sosem tudom hogy irják angolul..) Szoval adott a kütyü adott egy wifi router (asus wl550ge) Wifin akarok csatlakoztatni egymáshoz, lássuk sorban Ap re állitom, autora a csatornát, mixedre a b/g-t
Disabled securityn nem is látja a tucs a hálózatot, ha álltok neki wpa-t már látja de jelszo kérés után nem csinál semmit. wep nél szintén nem látja a hálózatot. Na most variáltam már mindent jelszóhosszt kódolást más jelszót szóval mindet. A poén méregből elővettem egy edimax usb-s wifit gép telepit rádug az tud csatlakozni a routerre is, wicc hogy a tucs is tud az edimaxra.
Lehetséges hogy a két eszköz Asus-router és a tucs nem szereti egymást?
Ja és az asus routeren Firmware: DD-WRT v23 SP2 (09/15/06) std ez van."itucs"= Ipod Touch
-
Iginotus
addikt
A helyzet az hogy nálam egy Ausu we-550ge Firmware: DD-WRT v23 SP2 (09/15/06) std ezzel az fw wel csinál náha olyat hogy time-outolnak az oldalok holott torrent még vigan szedi a cuccait 300k val és még fel is töltök. Gondoltam foglalja a sávszélet, kikapcsolom még 3-5 percig semmi utána elkezdenek jönni az oldalak. Itt mi lehet a bibi? Router vagy a torrent vagy maga a gép.
Érdekes hogy ilyenkor a routerbe sem tudok belépniAz is időtullépésre panaszkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AliExpress tapasztalatok
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Assetto Corsa Competizione
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged