- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
cibethiena
csendes tag
Nem tudom, most disabled-re tettem a DHCP-t és állítgatom át a gépek ipjét, de egyelőre megy minden. Notebook-ról is sikeresen bejelentkeztem msnre anélkül, hogy lehalt volna a net, úgyhogy lehet ez a hiba.. másra nem tudok tippelni. Egyébként tud valaki olyan oldalt, ahol a Linksys-ek hardware felépítéséről lehet tájékozódni? hogy mégis milyen ''vas'' van a különböző verziókban. thx előre is
-
cibethiena
csendes tag
Sziasztok!
Beruháztam kb 1 hónapja egy WRT54G routerre, mivel a régi router kaki volt. v7es verziójú, firmware-t nem nagyon találni hozzá. A Wifin WPA titkosítás van, dinamukis DCHP server, uPnP bekapcsolva. A következő problémám van: Ha a router rosszul ébred reggelenként, akkor wifis kapcsolat után eldobja a netet, az utp-n kereszül kapcsolódó gép pedig, kiírja, hogy nincs hálózati kábel bedugva, azaz szerintem a DCHP server újraindul. Eleinte csak akkor csinálta ha wifin keresztül akartam MSN-ezni, de mostmár randomban nyomja, sőt tegnap este amikor csak msn-eztem és böngésztem is többször ugyanez a hiba lépett fel, dchp server restart.
Van valakinek valami ötlete, hogy lehetne ezt orvosolni? Static dhcp eléggé fapados megoldás lenne, remélem van ennél jobb ötlet is
Egyébként eleinte tökéletesen működött a router, aztán bekapcsoltam a logolást, elkezdett szarakodni, úgyhogy pár óra múlva ki is kapcsoltam. Mást nem változtattam.
Köszi előre is, uff
szerk.: elolvastam az összes hozzászólást, de megoldást nem nagyon láttam erre.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Synology NAS
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest