-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gondwana
addikt
Hasonlóról én is be tudok számolni: 2 wrt54gX-hez volt szerencsém, mindkettővel meggyűlt a bajom (egyiknél se cseréltem firmware-t):
1. wrt54gs: alapvetően jól indult minden, 5-6 hónapig minden gond nélkül üzemelt (8-9 gép, 12 NAT port), amikor elkezdtek panaszkodni, hogy lassú a net. 3-4 Mbit fölé nem ment sehogy, még hardreset/1gép kiosztásban sem. Beficcent a helyére egy asus wl500g, azóta megtáltosodott a net.
2. wrt54gl: IP-kamera hálózatot kellett építeni. Egy netgear Gbit switch meg a laptopom volt csak közvetlenül rajta (meg 6 kamera, 1 NAS). Egyszer csak a 3-as led világítva maradt, a kamerák fele blokkolódott, amíg a router a hálózatban volt, nem lehetett rá belépni (ping van, port 80 nyitva, nem küld vissza semmit), semmiféle reset után sem. (a 3. led azóta is világit, miután tápot kap a router)
Ennyi után még nem minősíteném rossznak a linksys-t, de lehet, hogy más igen. -
Gondwana
addikt
Nem kérdeztem elég okosan a gugglit, hogy választ találjak, de majd hátha itt segítetek:
Gyorsboltban vettem egy WRT54GL-t, amire (1-es LAN port) egy Netgear GBswitchet kötöttem, arra pedig néhány IP kamerát meg 2 NAS-t, a 2-es portra meg egy laptopot.
4 óra (kevesebb, mint 1 nap!) használat után a DHCP behülyült (előbb random újraosztott, utána mindennek az ...1.100-at adta), majd azt látom, hogy a 3-as port ledje világít - de kábel nincs benne.
Azóta a DHCP már döcög, wifin is lehet kapcsolódni, de a 3-as port ledje folyton világít, amíg táp van, illetve a webes felülete nem elérhető. Fizessem-e be a lottót, ha már sikerült egy ilyen példányt kifogni, vagy ez attól azért gyakoribb hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest