- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
válasz
Intruder2k5 #13222 üzenetére
Nos, vásároltam inkább valami olcsó D-Link routert, míg a Tp szervízben van.
A Linksys-t pedig inkább visszaviszem majd az eredeti környezetében, a beállításokat mentettem róla, remélem jól be fogom tudni üzemelni.
Köszönöm a segítségeket
-
umfrider
senior tag
válasz
Intruder2k5 #13220 üzenetére
Értem. Ezt honnan tudom kideríteni? ( bár azok után, hogy a beállításokat - tudtommal - helyesen megcsináltam és még sincs net, akkor valóban Cisco xy a helyzet, nem?
Ez a rohadt technika...
-
umfrider
senior tag
válasz
Intruder2k5 #13218 üzenetére
De akkor miért tudom kiválasztani a listából a PPPoE kapcsolatot? - tomato-ban -
( a TP-linkemnek az a baja, hogy nem érzékeli a WAN kábelt. Az előbb kipróbáltam, egy bizonyos állásban, mozgatva van, hogy érzékeli. Gyorsan belementem a set-up-ba, jelszó, felhasználónév be és voi lá volt netem. Tehát azon már meg tudtam csinálni, csak amint jött az öröm megint eldobta a kábel érzékelését. Tehát ezzel nem fogok szenvedni, inkább visszaviszem, mivel még garanciális )
-
umfrider
senior tag
válasz
Intruder2k5 #13216 üzenetére
Már addig eljutottam, hogy nem a cisco felületét hozza be, hanem.
A cmd parancs nem működik akkor sem, ha wifivel csatlakozom a routerhez, akkor sem, ha kábellel. Lényeg, hogy a képen látható IP-n tudok rá csatlakozni, de hogy mi ez a tomato kezelőfelület eszem nincs hozzá. Mind egy. Viszont itt megadtam neki az új PPPoE kapcsolatot, beírtam a felhasználónevet, stb, de semmi. Korlátozott hozzáférés és csak próbál és próbál kapcsolódni a netre, de sikertelenül. ( ezen az interface-n keresztül próbáltam factory resetet csinálni, de sajnos nem találtam ezt a pontot, pedig mindent tüzetesen végignéztem )
Lehet az lesz marad ez a router aztán sz@rok bele, veszek egyet holnap, nem érdekel, hogy gariba lesz a másik... Ennyit szívni. -
umfrider
senior tag
válasz
Intruder2k5 #13214 üzenetére
Helyzet:
Alapvetően T-home a rendszer, viszont van 2 db tp-link vezeték nélküli adapterem, melynek az egyik fele a Linksysre van rákötve, így megnövelve a wifi hatósugarát. Szaki állította. Van egy lakásom Pécsett, ott viszont besz@rt egy tp-link router, így annak a helyére kellene ez ideiglenesen, míg azzal szenvednek a gariba. Az eredeti környezetében tökéletesen működik a Linksys. -
umfrider
senior tag
válasz
Intruder2k5 #13212 üzenetére
Na ez elég érdekes. Akkor hogyan tudok oda belépni? Hiszen beírtam a router IP-t és rögtön ezt dobta be nekem...
-
umfrider
senior tag
válasz
Intruder2k5 #13210 üzenetére
Köszönöm a segítséget, valóban. az első 1-est cserélni kellett 0-ra!
Másik. Szeretném beállítani a routert ( digi netem van, szóval PPPoE ), kerestem is leírást a beállításhoz, viszont nekem más az interface, mint amilyen videókat, PDF-eket találok
Szóval kicsit összekavarodtam. Csináltam egy factory resetet ( azt hiszem, de ez sem biztos, mert az administration menüpontban nekem nincs olyan, csak device restart ). A hátulján nyomtam a gombot ész nélkül meg itt ment a restart.
-
umfrider
senior tag
Sziasztok!
Linksys WRT54GL-em van, de sajnos nem tudok belépni a böngészőben a beállításokba. Beírom az IP-t ( http://196.168.1.1 ), de nem történik semmi. Sem explorerben, sem pedig chrome-ban. Mi volna a teendő?
IP automatikus kérésre van állítva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged