-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
cole05
csendes tag
szia!
teljesen megszakad a kapcsolat. olyan mintha nem is lenne internet a gépen. ha pl. frissítés zajlik akkor megáll, a kliensek is megálnak, ha neten játszok akkor annak is vége és a másik gép (wifi-s kapcsolattal) is megáll lap nem jeleníthető meg stb. ilyenkor pl. a router kezelőfelülete sem jön be. semmit nem tudok ilyenkor csinálni csak akkor, ha összedugom újra az egészet és szerencsém is van, mert ez sem mindig jön be.
-
cole05
csendes tag
kiválóan levágtad a makogásomból, hogy mi a pronbláémám és köszi a help-et is.
a gondom jelenleg az, hogy nagy nehezen eljutottam addig, hogy működjön a dolog és működik is, viszont kb. 30-40 perc (max) és bontja a kapcsolatot és csak úgy tudom visszaállítani ha újra összedugdosom a routert. addig semmi. se internet se konfogfelület semmi. szóval jelenleg az a gondom, hogy ezt miért csinálja.köszi a segitséget
-
cole05
csendes tag
-
cole05
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget neked is és csixy kolegának is bár a felét nem is értettem
A kérdésedre válaszolva LAN--os a net(asszem) és nem váltottam szolgáltatót, a technológia változott bár nem vagyok annyira képben vele, csak azt tudom, hogy 1 megás netem volt és egy modem hozzá, most pedig 20 megás modem nélkül. Vista oprendszerem van. A jóhír az, hogy nagy nehezen sikerült működésre bírni, viszon most meg állandóan szakadozik a kapcsolat. Esetleg ebben tudnátok segíteni? Előre is köszi!
-
cole05
csendes tag
Sziasztok!
Olyan jellegü gondom van, hogy van egy Linksys WRT54G routerem és képtelen vagyok működésre bíni. összedugom ahogy a leírásban ill. telepítőben mutatja és amikor a telepítő végén "checking your computer settings" megy akkor utána kidob egy hibaüzenetet és semmit nem tudok vele kezdeni. A hibaüzenet: Unable to connect to the Router! Check that to the router has been connected to the computer, and that your Ethernet adapter is working.
Ha jól értem azt mondja, hogy buktam a kapcsolatot és nézzem meg, hogy világit-e a pici zöld lámpácska a hálókártyán. Világit. azóta nem megy amióta a szolgáltató elvitte a modemet és csak kábelen jön a net. Mi lehet a gond, mert már eléggé kibuktatott a dolog.
Ha valakinek van ötlete esetleg megoldása azt nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest