- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juzzie71
tag
válasz
outsiheder #9036 üzenetére
Köszönöm a válaszod, akkor megpróbálkozom a reset-tel. Telnet segítségével én is betudok lépni, dehogy ott mit is kell "hegeszteni", azt nem találtam sehol. Gondoltam van itt olyan szaki, aki ért hozzá. De sebaj, csak a Digi.net hozzáférést kell beállítani pppoe segítségével. Ha nincs semmilyen buktató, akkor remélem menni fog.
Üdv. és még egyszer köszönöm.
-
Juzzie71
tag
válasz
Juzzie71 #9002 üzenetére
Sziasztok!
Mivel nem tudta senki megválaszolni a feltett kérdésem, szeretnék egy egyszerűbbet feltenni.
DD-WRT v24-sp1 (07/27/08) mini reset-elése a 3X 30 másodperces mizériával érhető el, vagy elég neki a sima 30 másodperces is? Mi a kettő között a különbség? Ha elég az 1X 30 másodperces, azt miként is kell elkövetni?
Köszönöm a válaszokat, ha lesznek egyáltalán...
Üdv.
-
Juzzie71
tag
Sziasztok!
Van nékem egy Linksys WRT54GL-es router-em, amit a vásárlás után már frissítettem is egy új firmware-el (DD-WRT v24-sp1 (07/27/08) mini)! Kb. 1 éve használom, problémám eddig nem volt vele - most sincs! Viszont szerettem volna egy tűzfal szabályt létrehozni böngészőn keresztül. Beléptem a webes felületen, de mielőtt beállítottam volna a szabályt, gondoltam egyet és a Router hozzáférést az Administrator fülön megváltoztattam (új felhasználónév és jelszó). Hogy minden rendben van-e, kilépés után újra próbálkoztam... :/
De böngészőn keresztül már nem tudok belépni a régi és az új felhasználónév és jelszó párossal sem! Érdekes, hogy Telnet segítségével az új felhasználónév és jelszó jó, elfogadja és be is lépek. Telnet-es belépés segítségével kitudom köszörülni a böngészős belépésen esett csorbát?A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged