- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felraktam, de még több bajom volt vele mint a v24-es RC-vel, így kipróbáltam a Tomato-t.
Szimpatikus, minden könnyen beállítható, nem annyira tökölös mint a DD-WRT, viszont az alap problémám nem oldja meg.
Hiába próbálom az init scriptnél megadni, hogy "echo valami >> /etc/passwd", egyszerűen nem fut le, és nem tudom miért, de mondjuk egy sima "mkdir" parancsot meg végrehajt, plusz ha a home könyvtáramba írok, tehát "echo valami >> ~/teszt" akkor azt megcsinálja.
Próbáltam, hogy csinálok egy scriptet ezekkel az echo-s módszerekkel a home könyvtáramba és azt futtatom, de akkor sem hajlandó írni az /etc-ben lévő fájlokba.
A script létrejön, megfelelő tartalommal, de mégsem fut le, ha meg én futtatom kézzel, akkor az /etc/shadow fájlba, a titkosított jelszót tartalmazó karakterek helyére egy "."-ot rak, amennyiben vi-vel írom bele akkor elfogadja és be is tudok lépni a létrehozott felhasználóval(persze a többi szükséges fájl szerkesztése után).
Nem értem miért ennyire nehézkes a dolog, ahogy nézem nem is fog menni egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- LED világítás a lakásban
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3597
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest