- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
válasz
csuzmoj #3047 üzenetére
Én kipróbáltam az elsőt, meg az utlosót amit linkeltem, de nem sikerült.
A routeremen viszont nem a gyári firmware fut, hanem Tomato, ami tud WOL-t is. A router konfig felületére belépve és ott a WOL funkciót használva így viszont sikerült bekapcsoltatni a gépet.
Szóval nem tudom mi lehet a gond, két különböző elforwardolt porton keresztül is próbáltam az álatalam linkelt első és utolsó (azaz harmadik) oldalt!
Ha Te sem jársz sikerrel az általam javasolt oldalakkal, akkor ami biztosan járható út, az a gyári firmware lecserélése, és arra kívülről belépve bekapcsoltatni a gépeket. Ez esetben még portforward sem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad T14 G1, i5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad E15 G2, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest