- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
lorant80 #5944 üzenetére
Neked kliens eszköz kell, egy külső vezetéknélküli klienshez pedig csakis LAN-on tudsz csatlakozni. A WL-5460AP megfelelő lehet, tud kliens módot, de azt nem tudom, hogy NAT-olni is tud-e a wifi felől (vagyis képes-e megosztani a kliensként kapott netet), mivel nem router, hanem AP. Az igaz, hogy két LAN-portja van, de én nem spórolnék azon a kb. 3 ezer forinton, hogy tisztességes routerem legyen.
Igen, a Linksys antennái leszedhetők, mint már többször írtuk. Külső antenna használatához le kell szedni mindkét saját antennáját. Én továbbra sem hiszem, hogy ez károsodást okozhat egy routernél (nálunk évek óta több WRT54GL router működik így), de ha ennyire tartasz ettől, akkor a nem használt antennacsatlakozást szépen lezárod egy kisméretű, indukciómentes, akár SMD kivitelű 50Ω-os ellenállással, amely a megfelelő csatlakozóba van építve. Ilyet készen nem biztos, hogy kapsz, viszont házilag is össze lehet hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest