Hirdetés
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
A próféta beszéljen belőled. Ezt kitörő örömmel hallom.
-
Technoman
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
"Az már Yetteles ismerős is jelezte nekem hogy jönnek a Pixelek a kínálatba szeptembertől"
Remélem, hogy részedről nem elírás ez a többesszám: Pixelek, mivel eddig úgy tudtam/olvastam, hogy csak az alap 9-est hozza be a Yeti.
-
sub71
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
A G store történethez is írtam annakidején. Én nem találtam olyan országot, ahol egy szolgáltató felvette a kínálatába a Pixel telefonokat, és nem jelent meg egyből a Store is az adott országban. Így volt Ausztriában. a Lengyeleknél és a Cseheknél is. Persze ettől ez lehet másképp is kis hazánkban, de én reménykedem....és igen, igazad van ez így csak fikció/pletyka, hamarosan kiderül...
-
sub71
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
"A hírek eddig csak egy lehetséges, középkategóriás Pixel 8a okostelefonról szóltak (ez nincs hivatalosan megerősítve), egy „sima” Pixel 9 azonban biztosan érkezik Magyarországra is, méghozzá a Yettel kínálatába, exkluzívan – ezt Igor Prerovsky, a mobilszolgáltató vezérigazgatója nyilatkozta egy szűk körű beszélgetésen, melyen a Mobilarena is jelen volt."
-
spawn21
veterán
juj de gyönyörű!
-
Ádám16
addikt
A Fold Pro létrejöttét nem értem. Alapból rétegtermék egyelőre egy foldable, és alapból jó drága is.
-
DraXoN
addikt
kíváncsiságból rákerestem, de tényleg a google kereső meg van kattanva erre.. totál más talátatokat ad (egyre rosszabb a keresőjük... a régi trükkők nagyon rég nem működnek).
az áfánk meg ... már a 27%-se annyi az "extraprofit" adók miatt... azt is ki kell termelni, amihez magasabb árak kellenek (az meg tovább növeli az áfát, ami meg a befizetendő extraprofit adót)... jó kis befételforrás ez (de "nem a vásárló fizeti meg" az extraprofit adót).. na jó, nem politizálok inkább, bár ez gazdasági téma lenne (csak erősen átitatódott politikával), de az se kell(ene) ide.. csak még is növeli az árainkat ...
-
paatrick
őstag
Itt a fórumon írták a korábbi pixel híreknél

Mondjuk a googleban megtalálni valamit manapság szinte lehetetlen. Azt gondolnád hogy van egy oldal ahol felsorolják hogy melyik országban mikor nyitott a google store de az istennek nem találok ilyet. Elvileg májusban lett lengyel meg cseh store is, tehát most a lefedettség:
Lassacskán el kell érjen hozzánk is. Mondjuk nem igazán segíti a helyzetet hogy már szinte az EU legszegényebb országa vagyunk és még az áfánk is a legmagasabb

-
-
Elit3Zotya
addikt
Na most nem lesz panasz a kijelző méretekre.
A foldnál jó döntés a képarány váltás szerintem.
-
Technoman
őstag
"nemsoká indul itthon is hivatalos google store"
Csak ott meg az árazással lesznek gondok. Érdemes megnézni a lengyel és cseh GStore árakat pld egy P8 pro esetében. (átszámítva410-440e), a vonal másik végén meg a Sufnisok 260-280e árakkal.
Nos ilyen árdifinél még én is elgondolkoznék (de szerintem mindenki is) -
"nem lehet majd panasz a kijelzőkre"
Majd meglátjuk, hogy a PWM-re és egyéb zizikre érzékenyek mit szólnak. A Pixel 8 Pro kapcsán pl. tele van a Reddit "worst eye strain I've ever experienced" topikokkal.
A másik meg... Magyarországon kapható lesz érdemben (zug/szürke importon kívül)? -
paatrick
őstag
HA akkora kávával jön mint az S24 akkor jó, ha akkorával mint a Pixel 8 akkor RIP.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- VGA kibeszélő offtopik
- Akciókamerák
- Autós topik
- Android szakmai topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt hittem, lesz egy butított és egy csúcs.

Senkinek nincs biztos infója, de a pletykának ez nem akadály hónapok óta.
És az a legbosszantóbb, hogy a kiadás előtti firmware-ben 480hz volt az érték, majd levették 240hz alá.