- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
Hali!
Itt egy régebbi cikk, amiben szó esik róla. Gondolom a wikipediás leírást már olvastad...
Amúgy nem biztos hogy meghagyják a topikot, ha rákeresel vga-kon belül mondjuk arra hogy "jövő", látni fogsz 1-2 releváns témát (kezdve a fentebbi cikk hsz-aival). -
Lacpas
csendes tag
Sziasztok!
Ezt a fórumtémát azoknak hoztam létre, akik szeretnének kicsit közelebbről is megismerkedni a ray tracing "világával", mibenlétével.
Én sokat nem tudok a sugárkövetésről, ezért jöhetnek infók az alapoktól, de természetesen a magasabb szintű eszmecseréknek szintén helye van itt.
Engem főként az alkalmazásai érdekelnek (mind fizikai, mind grafikai), de kíváncsi vagyok a működésére, stb. is.
Ha valaki pl. tudna egy igényesebb magyar nyelvű ismertetőt írni, linkelni a témában, azt rögtön megköszönném.Várom hozzászólásaitokat!
Lacpas
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- nVidia tulajok OFF topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest