Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko
senior tag
Köszi az ajánlást, korrekt volt az eladó és jó áron is adta
Tehát bátran meg lehet tépni, csak nem szakad ki a menet. Egy kicsit nagyobb fület tehettek volna rá.
Állványos kérdésem is lenne. Az a kis meghúzható pöcök amin van egy free/lock mi célt szolgál? Próbáltam rájönni de nem ment.
-
Darko
senior tag
Én is sokáig keresgéltem, és végül (#2350) TayRol ajánlására megvettem a Giottos 9351-et 1300-621c gömbfejjel.
Elsőnek a fej mérete miatt állt el a lélegzetem.
18-200 VR-hez hasonlítva:
Először nem is gömbfejet akartam, hanem a két karos megoldást szerettem volna, külön függő és külön vízszintes irányban állíthatót. De jó hogy nem úgy lett.Ez a fej mint az álom, hamar megbarátkoztam a méretével. Ami nagyon tetszik, hogy a jobb oldali tekerővel állíthatom a gömb tapadását, hogy milyen erővel kell megmozdítanom a kamerát pozicionáláskor. Remélem érthetően mondtam.
Viszont egy kérdésem lenne, nektek a talpon lévő parafán nem szokott megcsúszni a gép?Ja és a szett 50e alatt volt vadi újan.
-
Darko
senior tag
Még nem tudtam eldönteni hogy milyen álvány lenne számomra a megfelelô. Kb. 60e-bôl kellene kijönnöm, most úgy látom a fô szempont a teherbírás, utána a hordozhatóság, de ez ne menjen a stabilitás rovására. Gömbfej legyen vagy ne, ebben is kérnék segítséget. Mit tudnátok ajánlani?
-
Darko
senior tag
Még tovább mentem árban és találtam még ami jó lehet: Vanguard Alta+ 234AP
Erről valakinek van véleménye? Megérheti a kb. 10e pénz különbséget?
Mikor jobb a gömbfej és mikor a karos fej? -
Darko
senior tag
D90 + Nikon 18-200 VR - hez (ez a max amit ki kell bírnia v. később egy kicsit többet, de most nehezebb obim úgysincs) szeretnék állványt venni.
Ami fontos lenne:
- könnyű, kb. 1,5kg
- és kis méret összecsukva kb. 50cm, tehát könnyen hordozható
- kb. 35e Ft-ig,
- ne gömbfejes legyen
- terpesze több fokozatban állítható,
- feje tág határok között mozgatható,
- és persze stabill gyulaNézegettem teszteket, youtube videókat és eljutottam a SLIK 340DX Pro-hoz v. SLIK Sprint Pro EZ. Na most az előzőhöz a 705-es fej van ami szimpatikusabb mint az utóbbi 707-es feje. A 707-es fej dupla áron van mint a 705, tehát lehet hogy jobb minőségű. Aki ismeri ezeket, melyiket tudja ajánlani? Nagyjából látszik a dilemmám. Más gyártót is ajánlhattok, akkora a kínálat, hogy lassan elveszek benne.
szerk.: van olyan bolt ahol jó pár állvány ki van rakva és meg lehet fogdosni őket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest